Τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου του ΓΕΛ Ροδολίβους

Τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές του ΓΕΛ Ροδολίβους

Τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου του ΓΕΛ Ροδολίβους

‘Έπεσε η αυλαία της σχολικής ζωής για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου του ΓΕ. Λ Ροδολίβους με μια αξέχαστη και συγκινητική τελετή λήξης και αποχαιρετισμού των τελειόφοιτων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10-6-26 στο ανακαινισμενο αμφιθέατρο του σχολείου, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.


Στην αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση ο διευθυντής του σχολείου, κύριος Γιώργος Γάλλος, έκανε έναν απολογισμό των πλούσιων δράσεων του Λυκείου σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν αποχαιρετιστήριοι λόγοι από τον δήμαρχο του δήμου Αμφίπολης, κύριο Φρανστανλή, τη φιλόλογο του σχολείου, κυρία Έλενα Καλα’ί’δου εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων, της κυρίας Ειρήνης Γεωργιάδου, προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τέλος από την πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, Βασιλική Κατσιάνου η οποία στη συνέχεια παρουσίασε σε βίντεο τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της Γ’ Λυκείου της περασμένης σχολικής χρονιάς.

Ακολούθησε απονομή απολυτηρίων και “βεβαιώσεων ενεργού πολίτη” στους αποφοίτους  μέσα σε μια επίσημη και εορταστική ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσια γεύματα που παρείχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στους παρευρισκομένους.

Ακολουθήστε μας στο Google News  στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok