Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς παρευρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.


Ένας αιώνας ιστορίας, δράσης και ουσιαστικής προσφοράς στη βιοτεχνία, στην επιχειρηματικότητα και στην οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.
Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσία του Ευρωπαίου Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολου Τζιτζικώστα, ως επίσημου προσκεκλημένου. Η παρουσία του ανέδειξε τη σημασία της σύνδεσης της τοπικής επιχειρηματικότητας με τις ευρωπαϊκές πολιτικές και προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και τον ουσιαστικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα Επιμελητήρια σε αυτή την προσπάθεια.

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, αναφέρει:
Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Μάριο Παπαδόπουλο, στη Διοίκηση και στους ανθρώπους του ΒΕΘ για τη διαχρονική τους προσφορά και την εξαιρετική επετειακή εκδήλωση.
Εύχομαι το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης να συνεχίσει με την ίδια δυναμική το έργο του και τον επόμενο αιώνα!
Χρόνια πολλά στο ΒΕΘ!

Ακολουθήστε μας στο Google News  στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok