Γιώργος Καββαθάς από τις Σέρρες: Το “επιχειρείν” χρειάζεται στήριξη (βίντεο)

Γιώργος Καββαθάς από τις Σέρρες: Το “επιχειρείν” χρειάζεται στήριξη 

Για την άμεση ανάγκη της στήριξης τόσο της τοπικής όσο και της πανελλαδικής επιχειρηματικότητας μίλησε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς από τις Σέρρες, με αφορμή την επίσκεψή του για τα εγκαίνια της serexpo 2026.


Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ συνοδευόμενος από τον Σερραίο Γ.Γ. Σωτήρη Κοτσαμπά, επισκέφθηκε τα γραφεία των επιχειρήσεων “Βέρρος Κωνσταντίνος” και το studio του serrespost.gr, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη του ενημερωτικού site και Οικονομολόγο Βέρρο Κωνσταντίνο.

Ο κ.Καββαθάς εξήρε την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Σερρών και των τοπικών φορέων για τη φετινή διοργάνωση, διευκρινίζοντας όμως πως η στήριξη προς τον Έλληνα επιχειρηματία θα πρέπει να γίνει από την Πολιτεία.

Αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ λέγοντας πως η εφαρμογή τους είναι μεσοπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη και προσθέτοντας πως η πραγματικότητα που βιώνουν οι επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολη είτε σε επίπεδο ρευστότητας είτε σε επίπεδο χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε για το ενεργειακό και την ακρίβεια.

Επίσης ο κ.Καββαθάς μίλησε για την προοπτική συνεργασίας του Δήμου Σιντικής με το Ινστιτούτο μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για τη στήριξη και προώθηση της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σιντικής.

Ερωτηθείς για τη συνεργασία του με τον Σερραίο Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ Σωτήρη Κοτσαμπά, ο κ.Καββαθάς είπε πως η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, η εργατικότητα και η δοτικότητα, του κ.Κοτσαμπά ήταν τα στοιχεία που τον κατέστησαν στενό του συνεργάτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News  στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok