Σοβαρά προβλήματα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σερρών – βίντεο

σοβαρά είναι τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σερρών Ψήφισμα συμπαράστασης Δικηγορικός Σύλλογος Ν.Σερρών Σέρρες - Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Σωματεία Νοσοκομείου Σήμερα , 44 περίπου χρόνια μετά από τις αρχικές δυναμικές διεκδικήσεις, παρακλήσεις και πολιτικές παρεμβάσεις συμπληρώνεται το τελευταίο κομ
- Διαφήμιση -

Πολλά, συσσωρευμένα και σοβαρά είναι τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σερρών σύμφωνα με καταγγελίες του Προέδρου των εργαζομένων και του Προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών, οι οποίοι παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσουν τους Σερραίους πολίτες για συγκεκριμένα θέματα.

Ο κ.Γιάννης Αγοραστός πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο αναφέρθηκε αρχικά στο απερίγραπτο γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί κυλικείο στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια μίλησε για τη μονάδα χημειοθεραπείας η οποία όμως δεν “φαίνεται” δηλωμένη στον οργανισμό και άρα υπολείπεται σε προσωπικό.

- Διαφήμιση -

Επίσης το νοσοκομείο έχει σχεδόν “ξεμείνει” από τραυματιοφορείς, όπως καταγγέλλει ο κ.Αγοραστός.

Φύλαξη και καθαριότητα περνούν στους ιδιώτες επισημαίνει ο πρόεδρος ενώ υπογραμμίζει ότι κινδυνεύει η σύμβαση με τον εργολάβο ηλεκτρολόγο με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Τόσο ο κ.Αγοραστός όσο και ο πρόεδρος των ιατρών κ.Βαγγέλης Παπαμιχάλης ασκούν κριτική στη διοίκηση για τα κριτήρια τοποθέτησης Προϊσταμένων τα οποία δεν είναι σαφή, αντίθετα όπως καταγγέλλει ο κ.Παπαμιχάλης, ορίζονται από πολιτικά γραφεία.

Επίσης ο κ.Παπαμιχάλης αναφέρεται στην επικείμενη διάλυση της Παθολογικής κλινικής και στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.