7ος ο Αθ.Βαγενάς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο

Αθ.Βαγενάς Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών-serrespost
- Διαφήμιση -

7ος ο Αθ.Βαγενάς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο

Με τρία μετάλλια ξεκίνησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο

Την 7η θέση κατέκτησε ο Αθανάσιος Βαγενάς του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης Βαρών σε Πάγκο που διεξάγεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας!

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά:

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο στην Τιφλίδα της Γεωργίας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Ο αθλητής Πασχάλης Κουλούμουγλου στην κατηγορία των 59 κιλών κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Πολύ καλή ήταν και η επίδοση του αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστου, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών, ενώ ξεχώρισε και η εμφάνιση της αθλήτριας Χριστίνας Παβίτσου, η οποία απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία των 79 κιλών, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο βάθρο των νικητών.

Μια ανάσα πριν την κατάκτηση μεταλλίου έφτασε ο αθλητής Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 80 κιλών και κατέκτησε την 4η θέση, ενώ ο Αθανάσιος Βαγενάς, που αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία απέσπασε την 7η θέση στη γενική κατάταξη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.