Επιστρεπτέες 3-7: Έως 30 Ιουλίου ανοικτή η πλατφόρμα για ενστάσεις

Επιστρεπτέας
- Διαφήμιση -

Mέχρι το τέλος του μήνα έχουν δυνατότητα επιχειρήσεις και επιτηδευματίες που απορρίφθηκαν από τους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3-7 για να υποβάλλουν ένσταση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων άνοιξε ειδική εφαρμογή ενώ απέστειλε και ειδοποιητήρια σε χιλιάδες επιχειρήσεις και επιτηδευματίες που απορρίφθηκαν από τους κύκλους Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3-7, δίνοντας τους τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση αλλά και αίτηση επανεξέτασης του αιτήματος τους.

Προσοχή όμως καθώς η ειδοποίηση εμφανίζεται στις e-Κοινοποιήσεις στο myTaxisnet των φορολογουμένων, όπου τους ανακοινώνεται ότι η αίτηση που υπέβαλαν πολλούς μήνες πριν απορρίφθηκε. Παράλληλα τους καλεί, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν αίτημα επανεξέτασης στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «ΜyΒusinessSupport» σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την παρούσα ενημέρωση. Αντίστοιχη ειδοποίηση έχει σταλεί και με email.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο «MyBusinessSupport» της ΑΑΔΕ και επιλέγουν εναντίωση στην απόρριψη της αίτησής τους και επανεξέτασή της. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.