Απάντηση Β. Κατιρτζόγλου σε Α. Παπαφωτίου για το Παπαλουκά

Στρατόπεδο Παπαλουκά
- Διαφήμιση -

Η απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Βασίλη Κατιρτζόγλου στην Αριάδνη Παπαφωτίου για την ονομασία του πρώην Στρατοπέδου Παπαλουκά:

Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια σε σχέση με την ονοματοδοσία του πρώην Στρατοπέδου Παπαλουκά της πόλης μας. Διάβασα με έκπληξη δελτίο τύπου της κ. Παπαφωτίου στο οποίο ασκεί δριμεία κριτική στη δημοτική Αρχή χρησιμοποιώντας, όπως συνηθίζει, πομπώδεις χαρακτηρισμούς (ερασιτέχνες). Ισχυρίζεται λοιπόν η κ. Παπαφωτίου ότι κακώς προβαίνει η δημοτική αρχή στην ονοματοδοσία, αφού ακόμη δεν υπάρχει πάρκο και εν ολίγοις είναι άκαιρο και πρόωρο να γίνεται συζήτηση για το θέμα.

- Διαφήμιση -

Οφείλω λοιπόν να θυμίσω στην κ. Παπαφωτίου ότι προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία ονοματοδοσίας συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 30/6/2020 και ελήφθη σχετική απόφαση, ότι με την 255/2020 απόφαση του σώματος, την οποία παραθέτω στη συνέχεια, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει ονοματοδοσία του πρώην Στρατοπέδου Παπαλουκά και ότι η κ. Παπαφωτίου ψήφισε ΥΠΕΡ της αναγκαιότητας ονοματοδοσίας.

Άλλα ψήφισε λοιπόν στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα λέει τώρα στο Δελτίο τύπου, τελικά μήπως άλλος είναι αυτός που πρέπει να απολογηθεί για ερασιτεχνισμό;;

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.