Ο Γ.Δεσποτίδης για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Σερρών – Βίντεο

ΟΠΑΚΠΑ
- Διαφήμιση -

Ο ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών, συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», δίνοντας την ευκαιρία στους ωφελούμενους να εγγραφούν στις δομές του Οργανισμού (παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).

«Οι ωφελούμενοι μετά από αίτησή τους στην ΕΕΤΑΑ θα παραλάβουν το voucher, με το οποίο μπορούν να επιλέξουν έναν από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Σερρών, οι οποίοι διακρίνονται για την καθαριότητα, τις παροχές και τις δημιουργικές τους δράσεις”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, Γιάννης Δεσποτίδης.

- Διαφήμιση -

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούστε χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία των παιδικών σταθμών του ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών, αλλά και τη διαδικασία εγγραφών.

Σύμφωνα με τον κ.Δεσποτίδη, οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι τέλος Ιουλίου καθώς και την πρώτη και τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ώστε να υποστηρίξουν τη διαδικασία των αιτήσεων.

Πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Οργανισμού στη διεύθυνση Βενιζέλου 139 (πάνω από τη ΔΕΥΑΣ) και στο τηλέφωνο 2321022487(εσωτ.4).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.