Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου 2020

Ημέρα Καρκίνου
- Διαφήμιση -

Κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Πράξις σε συνεργασία με τον Όμιλο Ουνέσκο Σερρών, πραγματοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης, με στόχο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου.

Την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, οι ευρωπαίοι εθελοντές της Πράξις, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση, στα γήπεδα των ακαδημιών των Πανσερραϊκού, στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά των ακαδημιών και οι συνοδοί τους.

- Διαφήμιση -

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, οι εθελοντές μας μοίρασαν αυτοκόλλητα, έντυπο υλικό και μίλησαν για στοιχεία που παρουσιάζονται από διεθνείς οργανισμούς, μιας και ο καρκίνος καταγράφεται ως η δεύτερη σημαντικότερη αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως.

Επιπλέον, οι εθελοντές μας μίλησαν για το πόσο κρίσιμης σημασίας είναι η αναγνώριση των συμπτωμάτων και για τους τρόπους προστασίας από επιβλαβείς παράγοντες και πρόληψης.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση, το ραδιόφωνο και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του οργανισμού, οι εθελοντές μας, έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τα παιδιά και τους ενήλικες που δίνουν καθημερινό αγώνα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.