Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Τζανακάρη «ΣΜΥΡΝΗ 1919-1922»

Τζανακάρης
- Διαφήμιση -

Το νέο βιβλίο του Βασίλη Τζανακάρη «ΣΜΥΡΝΗ 1919-1922» (Μητροπολίτης Χρυσόστομος εναντίον Υπατου Αρμοστή Αρ.Στεργιάδη) το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, πρόκειται να παρουσιαστεί και στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ΥΜΑΘ Θοδωρος Καράογλου και η Φιλόλογος Σύλια Ζέτα. Κείμενα θα διαβάσουν η Καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου και ο ηθοποιός Γιώργος Καρύδας. Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σερρών Δέσποινα Γιαννακίδου

- Διαφήμιση -

Εκθεση φωτογραφιών και εντύπων στο φουαγιέ
Παράλληλα με την παρουσίαση του βιβλίου θα εγκαινιαστεί και στο φουαγιέ του θεάτρου έκθεση πρωτότυπων φωτογραφιών και εντύπων με θέμα την Μικρά Ασία την περίοδο 1919-1922, από την πλούσια συλλογή του Σερραίου συγγραφέα.

θα εκτεθούν για πρώτη φορά περισσότερες από 70 φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους και περισσότερα από 100 πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών της εποχής.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου,
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι στις 10 Οκτωβρίου 2019.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.