Παπαφωτίου: «Δεν έγινε η εκλογική υπέρβαση»

Παπαφωτίου
- Διαφήμιση -

Η επικεφαλής της «Δύναμης Σερραίων», Αριάδνη Παπαφωτίου μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών στις Σέρρες, που την κατέταξαν στην τέταρτη θέση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Τα εκλογικά αποτελέσματα στον Δήμο Σερρών, έδειξαν τις προτιμήσεις και τις αποφάσεις των συνδημοτών μας. Η σαφής εντολή, είναι το τιμόνι του Δήμου να ΜΗΝ το κρατήσει η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων.

- Διαφήμιση -

Σεβόμαστε αυτή την εντολή και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ εκ βαθέων τους συμπολίτες μας που έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιό μας και μας έκαναν την ΤΙΜΗ να εμπιστευθούν τον λόγο μας και το Πρόγραμμά μας.

Η διαπίστωση είναι πως η εκλογική ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Κυριάρχησαν δυστυχώς παγιωμένες λογικές και νοοτροπίες, που έδωσαν πλειοψηφία σε αντιλήψεις και πρόσωπα που ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την καθήλωση της πόλης και των χωριών μας, σε βαθύ ΤΕΛΜΑ.

Προσωπικά, είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από αυτές τις λογικές.
Εξαρχής εχθροί μας ήταν ο κομματισμός και η ανάμειξη πολιτικών γραφείων και μηχανισμών στα Δημοτικά πράγματα, η διαπλοκή με τοπικά ΜΜΕ και τις οικονομικο-πολιτικές τους σκοπιμότητες, κυρίως όμως τα συσσωρευμένα από την ανεπάρκεια των κρατούντων μεγάλα προβλήματα του Δήμου Σερρών. Όλα αυτά, παραμένουν εχθροί.

Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων, είναι και θα παραμείνει ΚΑΘΑΡΗ και ΑΥΤΟΝΟΜΗ, όπως και οι άνθρωποι που την στελεχώνουμε».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.