Γ.Σ.Σερρών: «Απρεπής η συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανσερραϊκού»

ΓΣ Σερρών 2017 - Ανακοίνωση και ευχαριστίες serrespost Νίκη του ΓΣ Σερρών 2017 για το κύπελλο serrespost.gr Γ.Σ. Σέρρες Επιτυχίες Γυμναστικός 2017 Διακοπή προπονήσεων απόφαση
- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση μετά το τοπικό ντέρμπι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, του 1ου κύκλου, για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Πανσερραϊκό, εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Σερρών 2017, χαρακτηρίζοντας απρεπή τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανσερραϊκού, προς τους καλαθοσφαιριστές αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας του που αποτελούνταν από νεαρούς αθλητές των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το χθεσινό τοπικό ντέρμπι κερδήθηκε από τον συμπολίτη Πανσερραϊκό δίκαια, χωρίς να μειώνει την αγωνιστικότητα και το πάθος μας, μιας και η ήττα προήλθε στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα από άστοχες επιλογές και έλλειψη καθαρού μυαλού των παικτών μας.

- Διαφήμιση -

Δεν συναινούμε και καταδικάζουμε όμως, την απρεπή συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανσερραϊκού με χυδαιολογίες προς τους καλαθοσφαιριστές μας και απρεπή συμπεριφορά στον φίλαθλο κόσμο μας, που αν μη τι άλλο αποτελούνταν από τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών μας.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς, οι μικροί μας φίλαθλοι-παίχτες, να αποχωρήσουν απογοητευμένοι.

Αν αυτό είναι η φίλαθλη ιδέα του Πανσερραϊκού, λυπούμαστε πολύ.
Εμείς θέλουμε έναν υγιή και φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και έρχεται στο γήπεδο να χαρεί το όμορφο παιγνίδι και των δυο αγωνιζομένων ομάδων.

Τα καπνογόνα (απαγορεύονται σε αγωνιστικούς χώρους) και οι χυδαιολογίες δεν μας αρμόζουν ως σύλλογο και δεν τα επιδιώκουμε, αλλά και δεν πρέπει και για την ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ευχόμαστε στον Πανσερραϊκό καλή συνέχεια στην τελική φάση.
Γ.Σ.ΣΕΡΡΩΝ 2017»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.