Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Λαογραφικού Ομίλου «Λαϊλιάς»

Λαογραφικού
- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού ομίλου Φίλων και Βλάχων “Λαϊλιάς” με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου, πραγματοποίησε αγιασμό στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία μελών και επίσημων προσκεκλημένων του τόπου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε τα μέλη, τους χορευτές, τους φίλους καθώς και όλους όσους στήριξαν τον Όμιλό κατά την περσινή περίοδο.

- Διαφήμιση -

Όπως τόνισε ο κ. Σιαπαρδάνης η  συμβολή όλων είναι πολύτιμη και κρίνεται απαραίτητη σε κάθε δραστηριότητα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και να υλοποιηθούν οι προσπάθειές του Λαογραφικού Ομίλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν νεαροί χορευτές με τις οικογένειές τους, ενήλικα μέλη του συλλόγου, οι χοροδιδάσκαλοι, πολλοί Σερραίοι φίλοι του “Λαϊλιά” και ο Βουλευτής της ΝΔ Ν.Σερρών Κ.Καραμανλής, ο οποίος συνεχάρη τους υπεύθυνους του Συλλόγου, για την προσφορά τους στην διάδοση και διατήρηση της παράδοσης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.