Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
Το Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο – Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του μετά από ενάμισι περίπου χρόνο.
Την προσεχή Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 12 τομεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα γίνει παρουσίαση της «Στέγης Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε.” που αναλαμβάνει την επαναλειτουργία του, και του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.
Ακόμη, θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα δράσης για το τρέχον έτος, και θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους του Μεγάρου.
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Στέγης Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε.”, είναι ο Κώστας Κατσιμίγας.
Η τελευταία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο, ήταν του Γραφείου Εσωτερικής & Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής, σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, στις 29 Μαΐου 2024, με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Γιάννης Πετρακόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google News στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok