Γιορτή Μητέρας στον Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”
Ο Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”, έχει καθιερώσει να γιορτάζει κάθε χρόνο την ημέρα της μητέρας, ανήμερα της Υπαπαντής του Χριστού στις 2 Φεβρουαρίου, όπως καθιερώθηκε το 1929 από την Εκκλησία της Ελλάδος.
Φέτος η αφιερωμένη εκδήλωση στη μητέρα θα γίνει τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα του συλλόγου, Γ Καραϊσκάκη 2, στις 7 το απόγευμα.
Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, με θέμα της ομιλίας της, ” Η πρόκληση της συμμετοχής στα κοινά για τη γυναίκα του σήμερα”.
Μετά το τέλος της ομιλίας θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα παρασκευασμένα και προσφορά από τις γυναίκες του συλλόγου.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλες τις κυρίες, μέλη και φίλες του συλλόγου.
Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
























































