Συναυλία Σταύρου Ξαρχάκου για την επέτειο απελευθέρωσης των Σερρών
29 Ιουνίου 1913 – 29 Ιουνίου 2023
110 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την γλυκόπικρη ημέρα της ιστορίας των Σερρών. Η ημέρα που η πόλη κάηκε, αλλά και η μέρα που η πόλη απελευθερώθηκε.
Ο Δήμος Σερρών τιμά την ιστορική επέτειο με μια μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Πάρκο Ηρώων της πόλης (πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού). Να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης θα τιμηθεί για την προσφορά του στον ελληνικό πολιτισμό.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για την εκδήλωση της Πέμπτης 29/6/23 έδωσαν συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ.Γεώργιος Ταΐρης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Γιώργος Ανδρέου.
Σε αυτήν την μοναδική συναυλία θα ακουστούν τραγούδια όπως «Ήτανε μια φορά», «Το Δίχτυ», «Πως να σωπάσω», «Στη Σαλαμίνα», «φτωχολογιά», « Όνειρο δεμένο στο μουράγιο», «Μάτια βουρκωμένα», «Υπομονή», «Άπονη Ζωή», «Καίγομαι», κ. α.
Με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη κ.Σταύρο Ξαρχάκο, θα απολαύσουμε την ερμηνεία των τραγουδιστών Μίλτου Πασχαλίδη και Ηρώς Σαΐα.
Παίζουν οι μουσικοί:
Νεοκλής Νεοφυτίδης – πιάνο
Βασίλης Δρογκάρης – ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας – μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – μπουζούκι
Δημήτρης Σιάμπος – ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Βαγγέλης Πασχαλίδης – σαντούρι
Στέφανος Χατζηαναγνώστου – φλάουτο
Χάρης Κελλάρης – μπάσο
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: Γιώργος Κορρές, Γιώργος Κολεβέντης
Ώρα Προσέλευσης: 19:30
Ώρα Έναρξης: 21:00
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ Σέρρες, Capital fm 104.8, Radio Cosmos fm 93.0, Σοκολάτα fm 102.4, Η φωνή της Βισαλτίας, Foni-visaltias.gr, Serres post, serfree.gr, serraikanea.gr, infonews24.gr, Σημερινή των Σερρών, Serres 24, Myselvi.gr.
Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
























































