H Πινακοθήκη «Ξενάκης» στις Σέρρες – BINTEO

Πινακοθήκη Ξενάκης
- Διαφήμιση -

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση δημοσιότητας του έργου CULTURAL DIPOLE, «Δημιουργία Πολιτιστικού Διπόλου στη διασυνοριακή περιοχή» στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών ΑΣΤΕΡΙΑ (Π. Κωστοπούλου 6).
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης με τον καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αριστοτέλη Νανιόπουλο και τον γνωστό καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Ξενάκη για να παρουσιάσουν την εκδήλωση στους Σερραίους πολίτες.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που υλοποιείται μετά από πολλά χρόνια η Πινακοθήκη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ”, δήλωσε ο κ. Ξενάκης, ενώ ο κ. Γκότσης κάλεσε όλους να παραβρεθούν στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το project του έργου της Πινακοθήκης “Κωνσταντίνος Ξενάκης”.

- Διαφήμιση -

Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι όλων των εταίρων του έργου καθώς και ο καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Ξενάκης.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.