Διαφθορά και χαμένα λεφτά στο στόχαστρο της DG AGRI, καμία διαφυγή από το action plan παρά τον πολιτικό θόρυβο εντός συνόρων.

Διαφθορά και χαμένα λεφτά στο στόχαστρο της DG AGRI, καμία διαφυγή από το action plan παρά τον πολιτικό θόρυβο εντός συνόρων.

∆εν υπάρχει διαφυγή και δεν θα υπάρξει περίπτωση διαφυγής από την υλοποίηση των 54 σηµειών του Σχεδίου ∆ράσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, όσο θόρυβος και αν γίνεται πολιτικός ή στα µέσα ενηµέρωσης, ανέφερε µε αυστηρό τόνο ο επικεφαλής της Μονάδας ΚΑΠ της DG Agri, Φίλιπ Μπας, κατά τη διάρκεια της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΚΑΠ στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Μπας που φάνηκε άκρως ενοχληµένος από τον τρόπο που γίνεται επικοινωνιακά η διαχείριση του ζητήµατος, είπε ότι αυτή τη στιγµή ο έλεγχος γίνεται «σηµείο προς σηµείο» από τους ελεγκτές της ΕΕ και πως όπως γνωρίζουν καλά οι παρευρισκόµενοι «το κακό παραέγινε» και πως οι πρακτικές διαφθοράς δεν δύναται να γίνονται αποδεκτές.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Ακολουθήστε μας στο Google News  στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok