Δραμοινογνωσία – Πραγματοποιήθηκε η θεματική ημερίδα του ΔΠΘ και του Επιμελητηρίου Δράμας

Πραγματοποιήθηκε η θεματική ημερίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Επιμελητηρίου Δράμας, στο πλαίσιο της 10ης Δραμοινογνωσίας.

Μέσα από τις ομιλίες και την επιστημονική προσέγγιση, αναδείχθηκε ο ρόλος της καινοτομίας, της εκπαίδευσης και της οινικής ταυτότητας της Δράμας.


Μια σπουδαία στιγμή γνώσης και διαλόγου ανάμεσα στον ακαδημαϊκό χώρο και την τοπική παραγωγή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές προτάσεις της  Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Δράμας με plateau τυριών και αλλαντικών, που  συνόδευσαν τις ιδιαίτερες γεύσεις των οίνων, blend Ασύρτικο με Sauvignon Blanc.

To πρόγραμμα της Ημερίδας περιελάμβανε εισήγηση της Χημικού του ΑΠΘ Δρ. Μαρίας Δημοπούλου, με θέμα την Ποικιλία Ασύρτικο, καθώς και εισληγηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη, για τις Πολιτιστικές Διαδρομές – Οινικές Διαδρομές ITER VITIS του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης σπουδαστές και οι εκπαιδευτές του Δημόσιου ΙΕΚ Δράμας εντυπωσίασαν με εξαιρετικά plateau τυριών, αλλαντικών και αλμυρών εδεσμάτων – φτιαγμένα για να συνοδεύσουν ιδανικά τα κρασιά του τόπου.

Η άψογη συνεργασία και η δημιουργικότητά τους πρόσθεσαν γεύση, κομψότητα και επαγγελματισμό σε μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία!

Ανάδοχος εταιρεία:
«Οργάνωση Εκδηλώσεων-Βέρρος Κωνσταντίνος» – Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης

Ακολουθήστε μας στο Google News  στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok