Η συνταγή της ημέρας…(Βίντεο)
Γρήγορα κεφτεδάκια κοτόπουλου με μπέικον
Δείτε πώς γίνεται
Υλικά
- 600g Κιμάς Κοτόπουλου
- 1 κ.γ. γεμάτο Καπνιστή Πάπρικα
- 1½ κ.γ. Ξερό Κρεμμύδι
- ¾ κ.γ. Ξερό Σκόρδο
- 1½ κ.σ. Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 24 λεπτές Φέτες Μπέικον
- 90ml Ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τον κιμά με την πάπρικα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
- Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε καλά το μείγμα.
- Το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Στη συνέχεια πλάθουμε το μείγμα σε 12 κεφτεδάκια.
- Τυλίγουμε το καθένα με 2 φέτες μπέικον.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
- Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15 περίπου λεπτά.
Σκεύη
- 1 μεγάλο μπωλ
- 1 τηγάνι
Ακολουθήστε μας στο Google News στο Facebook και το Instagram και δείτε τα video μας στο TikTok .