Η Φωτεινή Αραμπατζή στην αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας

αναβίωση εθίμου Γυναικοκρατίας Βουλευτής Σερρων ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή
- Διαφήμιση -

Στην αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας η Βουλευτής Σερρων ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή

Με τις γυναίκες της Μονοκκλησιάς, της Άνω Καμήλας, της Νέας Πέτρας και της Κοίμησης γιόρτασε την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας, η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ, κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

- Διαφήμιση -

Στο πατροπαράδοτο έθιμο, που έφεραν οι πρόσφυγες από τη Θράκη, τιμώμενο πρόσωπο είναι η Μπάμπω και στο προσωπο αυτής όλες οι γυναίκες – μάνες.

Η Φωτεινή Αραμπατζή συνεχάρη όλες τις γυναίκες, που με κόπο και αγάπη για την παράδοση, διατηρούν τα έθιμα και κρατούν ζωντανή την περιφέρεια!

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.