Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εμμ.Παππά – Τα θέματα

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εμμ.Παππά Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Εμμανουήλ Παππά Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εμμανουήλ  Παππά Δ.Εμμ.Παππά Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού Αγωγοί Μεταφοράς Λυμάτων Δήμου Εμμανουήλ Παππά Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Εμμανουήλ Παππά -serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εμμ.Παππά, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 20:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τα θέματα
1
. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
(Εισηγητής κ. Μπάλτσιος).
2. Αναμόρφωση του Πρ/σμού, ενίσχυση πιστώσεων.
(Εισηγητής κ. Βακιρτζή;).
3. Αναμόρφωση του Πρ/σμού, δημιουργία και ενίσχυση πιστώσεων.
(Εισηγητής κ. Βακιρτζής).
4. Τροποποίηση ως προς την διάρκεια ισχύς της με αριθ. πρωτ.: 10947/28-12-2022 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
5. Έγκριση 5ης παράτασης εκτέλεσης του έργου «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Παραλιμνίου».
(Εισηγητής κ. Στόικος).
6. Ανακοίνωση για την εκμίσθωση του ακινήτου, προερχόμενο από το κληροδότημα Ταλιαδούρη, του Δήμου Εμμ. Παππά.
(Εισηγητής κ. Βακιρτζής).
7. Έγκριση Έκθεσης καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται στο Δήμο Εμμ. Παππά, από το καταργούμενο νομικό πρόσωπο ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ.
(Εισηγητής Κ. Καραμπατζιάκης).
8. Έγκριση Έκθεσης καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται στο Δήμο Εμμ. Παππά, από την λυθείσα Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Εμμ. Παππά.
(Εισηγητής Κ.Μόσχος)
9. Έγκριση Έκθεσης καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται στο Δήμο Εμμ. Παππά, από το καταργούμενο νομικό πρόσωπο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΝΤΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ.
(Εισηγητής Κ. Μπαδέκας).
10. Συμμετοχή του Δήμου στην SERREXPO 2024.
(Εισηγήτρια κ. Πατρίκη).

- Διαφήμιση -

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.