Στις πρώτες μέρες Ιουλίου οδηγούνται οι πληρωμές των υπολοίπων 2023.

pliromes
- Διαφήμιση -

Στις πρώτες μέρες Ιουλίου οδηγούνται οι πληρωμές των υπολοίπων 2023.

Στην τελευταία στροφή πριν την επιβεβληµένη από τις Βρυξέλλες εξόφληση των άµεσων ενισχύσεων του έτους 2023 και τα πράγµατα παραµένουν ρευστά. Οι αλλαγές στην ηγεσία της πλατείας Βάθη µπορεί να αποτελέσουν την αρχή της διευθέτησης των πολλών ανοικτών ζητηµάτων που υπάρχουν στον αγροτικό τοµέα, ωστόσο σε αυτή τη φάση σίγουρα δεν διευκολύνουν το κοµµάτι των πληρωµών που εκκρεµεί.

Με θέματα ανοιχτά, πρώτες μέρες Ιουλίου οδηγείται η πληρωμή σε συνδεδεμένες, τσεκ και βιολογικά 2023

- Διαφήμιση -

Οι κοινοτικοί κανονισµοί είναι σαφείς και απαρέγκλιτοι, που σηµαίνει ότι αν η εξόφληση δεν γίνει µέχρι τις 30 Ιουνίου θα επιβληθούν καταλογισµοί στη χώρα µας. Το ζητούµενο, ωστόσο, είναι αφενός πόσα από τα 230 εκατ. ευρώ που περιµένει ο αγροτικός κόσµος θα πιστωθούν και αφετέρου πότε.

Όσον αφορά τους χρόνους, αυτό που είναι σίγουρο – όπως άλλωστε συµβαίνει κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια- οι πληρωµές θα «γραφτούν» στο σύστηµα ότι έγιναν το αργότερο µέχρι την Κυριακή 30 του µήνα, ωστόσο επί τοις ουσίας αγρότες και κτηνοτρόφοι θα µπορέσουν να προχωρήσουν σε αναλήψεις από τις αρχές του Ιουλίου, χωρίς τίποτα ακόµα να είναι σίγουρο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.