Ο Κώστας Καραμανλής στην σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών “Νέκταρ”

Κώστας Καραμανλής στην σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών "Νέκταρ"
- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε την σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών “Νέκταρ”, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, για την πολυετή επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κώστας Καραμανλής στην σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών "Νέκταρ"

- Διαφήμιση -

Μετά την επίσκεψή του ο κ.Καραμανλής δήλωσε:
Είχα τη χαρά να επισκεφτώ σήμερα τη σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών «Νέκταρ», να συναντηθώ με τον φίλο Γιώργο Κουρτίδη που βρίσκεται στο τιμόνι της και να συνομιλήσω με τους εργαζόμενους.
Πρόκειται για μια σημαντική παραγωγική μονάδα του Νομού μας, με πολύ επιτυχημένη πορεία δεκαετιών στον τομέα της και δραστηριοποίηση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και μάλιστα με πολλές διακρίσεις.

Κώστας Καραμανλής στην σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών "Νέκταρ"Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίζει να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις, που με τη σειρά τους ενισχύουν τις τοπικές οικονομίες, συμβάλουν στις προσπάθειες της εθνικής μας οικονομίας και την εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων και βέβαια δημιουργούν πολλές θέσεις εργασίας.
Η ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και η σταθερότητα και η αξιοπιστία στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας, αποτελούν τα πιο ισχυρά εχέγγυα για την ακόμα μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.