Κοπτοραπτική μέχρι 30 Ιουνίου για τις συμβάσεις με φορείς βιολογικών.

simvaseis
- Διαφήμιση -

Κοπτοραπτική μέχρι 30 Ιουνίου για τις συμβάσεις με φορείς βιολογικών.

Ολοταχώς για ρεκόρ αιτήσεων οδεύει το Μέτρο Μετατροπής στα Βιολογικά, καθώς µε βάση την προδηµοσίευση όλα τα αγροτεµάχια και οι εκτροφές που στις 15 Ιουνίου 2024 δεν περιλαµβάνονται σε ενεργή σύµβαση µε Οργανισµό Πιστοποίησης, είναι επιλέξιµα και επιλέξιµες προς ένταξη. Αρκεί να ξαναµπουν σε σύµβαση το διάστηµα 16-30 Ιουνίου 2024.

Κοπτοραπτική μέχρι 30 Ιουνίου για συμβάσεις με φορείς βιολογικών, αναμένεται νέο ρεκόρ αιτήσεων στο Μέτρο

- Διαφήμιση -

Πρόκειται για µία ντρίπλα της τελευταίας στιγµής πριν τον ανασχηµατισµό της Παρασκευής 14 Ioυνίου, ηµέρα προδηµοσίευσης της προκήρυξης, µε συνέπεια να τρέχουν όλοι να «σκίσουν» την παλιά σύµβαση µε την οποία πληρώθηκαν eco-scheme, ώστε να κάνουν µετά νέα για να µπουν στο πριµ Μετατροπής. Λέγεται µάλιστα πως κυκλοφορούσε εδώ και λίγες µέρες η φήµη πως σύντοµα θα βγει η µετατροπή βιολογικών και να σπεύσουν για διακοπή όσοι ενδιαφέρονται. Αυτή η προδηµοσίευση πάντως εµφανίζει αρκετές παθογένειες, αλλά µάλλον είναι αργά για αλλαγές. Συγκεκριµένα:

  • Πρώτον, ποτέ ξανά δεν έχει υπάρξει τόσο µικρό περιθώριο για συµβάσεις µε Πιστοποιητές. Συγκεκριµένα δόθηκε διορία 16-30 Ιουνίου 2024.
  • ∆εύτερον, ένας παραγωγός που έβαλε τα αγροτεµάχιά του στα βιολογικά µε σύµβαση τις 13 Ιουνίου δεν θα µπορεί να µπει στο Μέτρο. Αλλά αγροτεµάχια που πήραν ενίσχυση eco-schemes για διατήρηση και σταµάτησε σύµβαση πριν τις 15 Ιουνίου είναι επιλέξιµα προς ένταξη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.