Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προφυλάκιση Δημάρχου Χειμάρρας Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ΤΕΘΑ Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών, την Τετάρτη 26 του μηνός Ιουνίου 2024 και ώρα 12:05 μ.μ. για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ’αρ.54/2024 μελέτης της Δ.Τ.Υ , με τίτλο: «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλαβών και φθορών τμήματος του φέροντα οργανισμού του κλειστού κολυμβητηρίου Σερρών (Φάση 1)», καθώς και του τρόπου ανάθεσής της με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση κατά την περ. γ’ της παρ. 2 του άρθρου 32 του ν. 4412/2016.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Ανακατασκευή τοιχίου περίφραξης 3ου Γυμνασίου».

ΘΕΜΑ 3ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου με τίτλο: «Μικροεπισκευές βλαβών στα δημοτικά κτίρια Δ.Ε. Σκουτάρεως & Μητρουσίου & Κοινοτήτων Ορεινής & Άνω Βροντούς Δήμου Σερρών έτους 2021».

ΘΕΜΑ 4ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρακτικού Κατακύρωσης σύμβασης του έργου με τίτλο: « Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δήμου Σερρών» προϋπολογισμού 143.000,00€ με ΦΠΑ 24% και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.