Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών – Τα θέματα

Ειδική και Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για προϋπολογισμό Δ.Σερρών Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δ.Σ. Δ.Σερρών Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών Δήμος Σερρών Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση-serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών, στις 26 Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση της υπ΄αριθμ.568/2024 ΑΔΕ με θέμα: «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών σύμφωνα με τα άρθρα 27 & 29 του ν.5056/2023.».
Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος κ. Κουφοτόλης Νικόλαος

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (17η), για την ενίσχυση κωδικών εξόδων της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Σερρών.
Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος κα. Μπάρμπα Μαγδαληνή

ΘΕΜΑ 3ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (18η), για την ενίσχυση κωδικών εξόδων της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Σερρών.
Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος κα. Μπάρμπα Μαγδαληνή

ΘΕΜΑ 4ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (19η), για την ενίσχυση κωδικών εξόδων που αφορούν τακτικές αποδοχές και εργοδοτικές εισφορές.
Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος κα. Μπάρμπα Μαγδαληνή

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο μνημόνιο συνεργασίας του Δικτύου Πόλεων για την ένταξη (Cities Networkfornlntegration)
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Φρυδάς Νικόλαος

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο υπ’αρ.243 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Επταμύλων, σε υφιστάμενη οδό για την έκδοση οικοδομικής άδειας.
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γάτσιος Αθανάσιος

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Σερρών με ΚΑΕΚ 441214766122, σε υφιστάμενη αγροτική οδό για την έκδοση άδειας λειτουργίας
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γάτσιος Αθανάσιος

ΘΕΜΑ 8ο : Καθορισμός αμοιβής Δικηγόρου
Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος κα. Μπάρμπα Μαγδαληνή

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.