Τον Σεπτέμβριο η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου δήλωσε η Δήμαρχος Σερραίων – Βίντεο

Σεπτέμβριο η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Σερρών
- Διαφήμιση -

Τον Σεπτέμβριο η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου δήλωσε η Δήμαρχος Σερραίων, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Η κυρία Μητλιάγκα στην τοποθέτησή της έκανε μια αναφορά στα τελευταία χρόνια οπότε και σημειώνονται αλλεπάλληλες δυσλειτουργίες στη λειτουργία του κολυμβητηρίου, καταλήγοντας στον περασμένο Μάρτιο, όταν ανεστάλη η λειτουργία του, για μια ακόμη φορά και μάλιστα επ’ αόριστον.

- Διαφήμιση -

Τον χώρο εξέτασαν ειδικοί και πρότειναν εργασίες και βελτιώσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Η Δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται για ένα προβληματικό κτίριο, το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να αποκατασταθεί ολικά. Λόγω της πίεσης και της αγωνίας αθλητών, συλλόγων και γονέων, ο Δήμος κατεύφευγε πάντα σε προσωρινές και γρήγορες λύσεις, υπογράμμισε η κυρία Μητλιάγκα.

Και πρόσθεσε: “Αυτή τη στιγμή προχωράει η αποκατάσταση των προβλημάτων, ως μέρος μιας γενικότερης αποκατάστασης και αναστήλωσης του κολυμβητηρίου, ώστε να λειτουργήσει από Σεπτέμβρη και όλη τη χρονιά, με ασφάλεια. Έχουν ενημερωθεί οι  σύλλογοι κολύμβησης, ενώ ως Δημοτική Αρχή, εδώ και λίγες μέρες καλύπτουμε οικονομικά τις ανάγκες μετακινήσεις των κολυμβητών σε γειτονικά κολυμβητήρια, για τον μήνα Ιούλιο”

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Δημάρχου για το κολυμβητήριο:

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.