Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Νέας Ζίχνης – Τα θέματα

Δ.Νέας Ζίχνης - Έως 13/6 αναστολή λειτουργίας ολοήμερων Δημοτική Επιτροπή του Δ.Νέας Ζίχνης Συνεδριάζει Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Νέας Ζίχνης ανέγερση νέου νηπιαγωγείου Δ.Νέας Ζίχνης Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Νέας Ζίχνης Δ.Νέας Ζίχνης - Προκήρυξη πρόσληψης Συνεδριάζει το ΔΣ serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Νέας Ζίχνης, την Τετάρτη 19/06/24 και ώρα 13:00 (14η συνεδρίαση), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων.
2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την έκτη (6η) τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, καθώς και τη δεύτερη (2η) τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024.
3. Καθορισμός των όρων για τη διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης του κυλικείου εντός του κλειστού γυμναστηρίου της Κοινότητας Μεσορράχης.
4. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών του έργου με τον τίτλο “Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία”, σύμφωνα με την παρ. 2γ του άρθρου 32 και το άρθρο 32Α του ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, Π/Υ 46.000,00 Ευρώ με τον ΦΠΑ ( 37.096,77 Ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ ), στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης πράξης με τίτλο “Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας και ζημιών από θεομηνία Δήμου Νέας Ζίχνης” με κωδικό ΟΠΣ 5211536 στο “ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025”.
5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου “Εξωτερικό Υδραγωγείο Τ.Κ. Μαυρολόφου” του αναδόχου Μάνου Δημητρίου, Πολιτικού Μηχανικού ΤΕ ΕΔΕ.
6. Παράταση στην προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας “Εκσυγχρονισμός βελτιστοποίηση και έλεγχος διαρροών δικτύων ύδρευσης Δήμου Νέας Ζίχνης” της αναδόχου εταιρείας MACHINOR ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. .
7. Αποδοχή και ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου της απόφασης ένταξης της πράξης “Αποκαταστάσεις ζημιών από φυσικές καταστροφές στο Δήμο Νέας Ζίχνης” με κωδικό ΟΠΣ 5220627 στο “ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών 2021-2025”.
8. Έγκριση τροποποίησης της νομικής δέσμευσης και έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου “Αποκατάσταση αγροτικού οδικού δικτύου” του αναδόχου Γαλάνη Στέργιου του Παύλου.
9. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης προσφορών του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων Γυμνασίου-Λυκείου Αλιστράτης και Νέας Ζίχνης”, Π/Υ 459.677,42 Ευρώ ( πλέον ΦΠΑ 24% ).

- Διαφήμιση -

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.