Διαθέσιμες κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Σιντικής

Διαθέσιμες κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Σιντικής Καιρός: Έρχεται «καυτό» τριήμερο έξι ερωταπαντήσεις για τον καύσωνα των 11 ημερών serrespost.gr Καιρός: Επελαύνει καύσωνας περιοχές 45 βαθμούς Κελσίου serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Διαθέσιμες κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Σιντικής

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής ενημερώνει τους πολίτες ότι, για την αντιμετώπιση του καύσωνα και τη διασφάλιση της προστασίας τους από τις επιπτώσεις των υψηλών θερμοκρασιών, είναι διαθέσιμες οι παρακάτω κλιματιζόμενες αίθουσες:

- Διαφήμιση -

 • To κτίριο του Καταστήματος Ανατολής όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα της βιβλιοθήκης της Τοπικής Κοινότητας Άνω Ποροΐων όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα του Κέντρου Νεότητας της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Ποροΐων όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Τοπικής Κοινότητας Μακρυνίτσας όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Κερκίνης, η αίθουσα του ΚΑΠΗ της Τοπικής Κοινότητας Κερκίνης όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Το Νηπιαγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδιάς όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Νεοχωρίου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Πλατανακίων όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα της Μαθητικής Εστίας Σιδηροκάστρου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα του ΚΑΠΗ και της Τοπικής Κοινότητας Βαμβακοφύτου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Τοπικής Κοινότητας Στρυμονοχωρίου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Προμαχώνα όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Καπνοφύτου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Αχλαδοχωρίου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Η αίθουσα του ΚΑΠΗ της Τοπικής Κοινότητας Χαροπού όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • Το Δημαρχείο, η αίθουσα του ΚΑΠΗ της Τοπικής Κοινότητας Ν.Πετριτσίου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Γονίμου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Μανδρακίου και η αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων εντός του Δημοτικού σχολείου Τ.Κ Μανδρακίου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Μεγαλοχωρίου όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Καμαρωτού όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).
 • To κτίριο του Καταστήματος Ροδόπολης όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι και 21:00 (το βράδυ).

Οι δημότες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις ημέρες του καύσωνα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες αυτοπροστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες, συνιστάται στους πολίτες:

 1. Να παραμένουν σε χώρους δροσερούς και σκιερούς μακριά από συνωστισμό, να χρησιμοποιούν κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες και να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία.
 2. Να αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία, όπως και το βάδισμα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο και να φορούν καπέλο και γυαλιά ηλίου και ρούχα ανοιχτόχρωμα από ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αερίζεται και διευκολύνει την εξάτμιση του ιδρώτα, αποφεύγοντας τα συνθετικά υφάσματα.
 3. Να καταναλώνουν ελαφρά γεύματα με φρούτα και λαχανικά, περιορίζοντας τα λιπαρά και την ποσότητα του φαγητού.
 4. Να πίνουν άφθονο νερό και χυμούς φρούτων, αποφεύγοντας τα οινοπνευματώδη.
  Ιδιαίτερη μέριμνα συνιστάται για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, καθώς και τους ηλικιωμένους και τους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://civilprotection.gov.gr και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.