Αντιδημαρχία καθαριότητας Δ.Σερρών: “Ογκώδη και κλαδιά όχι στους κάδους απορριμμάτων” – Βίντεο

Αντιδημαρχία καθαριότητας Δ.Σερρών Ογκώδη και κλαδιά όχι στους κάδους
- Διαφήμιση -

Αντιδημαρχία καθαριότητας Δ.Σερρών: “Ογκώδη και κλαδιά όχι στους κάδους απορριμμάτων”

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της καθαριότητας, τόσο η αρμόδια Αντιδήμαρχος Άννα Ιορδανίδου, όσο και ο Μίλτος Πανάγος Πρόεδρος δημοτικών υπαλλήλων, κάλεσαν τα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να απευθύνουν έκκληση προς τους πολίτες για συμμόρφωση με τον τρόπο λειτουργίας της καθαριότητας στον Δ.Σερρών.

- Διαφήμιση -

Το πρόβλημα διογκώθηκε αυτή την περίοδο καθώς είναι σε εξέλιξη ο υποχρεωτικός καθαρισμός των οικοπέδων, λόγω της αντιπυρικής περιόδου, με πολλούς πολίτες να συγκεντρώνουν τα κλαδιά και τα χόρτα των οικοπέδων μέσα ή δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων. 

Επίσης, πολλές είναι και οι ανακαινίσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα τόσο οι πράσινοι όσο και οι μπλε κάδοι να γεμίζουν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα.

Οι πολίτες σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να καλούν στο 23210 36170 στην Υπηρεσία Καθαριότητας και να συνεννοούνται για το πότε θα κατεβάσουν τα ογκώδη ή τα κλαδιά και τα χόρτα.
Στις περιπτώσεις ανακαίνισης οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να νοικιάζουν ειδικό κάδο για ογκώδη και μπάζα.

Όπου και όταν οι πολίτες δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω θα επιβάλλονται πρόστιμα!

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.