Δ.Σιντικής: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ΤΚ Ροδόπολης από 13/06 έως 17/06

Δ.Σιντικής: Εργασίες ασφαλτόστρωσης ΤΚ Ροδόπολης
- Διαφήμιση -

Δήμος Σιντικής: εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος στην ΤΚ Ροδόπολης από Πέμπτη 13/06/2024 και εως Δευτέρα 17/06/2024

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας ενδοδημοτικής οδοποιίας Δήμου Σιντικής» που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σας ενημερώνουμε ότι από 13.06.2024 και εως 17.06.2024 θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Σιντικής εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος στην ΤΚ Ροδόπολης και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ροδόπολη –Καστανούσα από την διασταύρωση στο κέντρο της Ροδόπολης και προς Πορόια μέχρι την διασταύρωση του δρόμου των νεκροταφείων καθώς και στον δημοτικό δρόμο από την περιοχή του ΟΣΕ προς το γήπεδο όπως αναλυτικά εμφανίζονται στην φωτογραφία.

- Διαφήμιση -

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους σε κανένα από τα δύο ρεύματα, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Επίσης, συνιστάται η διέλευση όλων των οχημάτων να γίνεται από παράπλευρους οδούς, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τέλος, καλούνται όσοι διέρχονται από το σημείο του εργοταξίου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.