Δ.Σερρών – Ενημέρωση για την διευκόλυνση των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή των Ευρωεκλογών

Δ.Σερρών - διευκόλυνση πολιτών ομαλή διεξαγωγή Ευρωεκλογών Σε ετοιμότητα ο Δήμος Σερρών για τις Ευρωεκλογές
- Διαφήμιση -

Δ.Σερρών – Ενημέρωση για την διευκόλυνση των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή των Ευρωεκλογών

Ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, ο Δήμος Σερρών έχει προβλέψει τη λειτουργία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των τμημάτων του που σχετίζονται με τις εκλογές.

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο αυτό, το Δημοτολόγιο του Δήμου Σερρών θα παραμείνει ανοικτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες ή διευκρινήσεις με την υπηρεσία στα τηλέφωνα: 2321350131 & 2321350117

Ανοιχτό το ΚΕΠ Σερρών
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Σερρών, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, θα λειτουργεί το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2321350000 & 2321350030

Εξυπηρέτηση ΑμεΑ
Ο Δήμος Σερρών για τη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρίες, ενημερώνει ότι στην είσοδο κάθε εκλογικού κέντρου και συγκεκριμένα στο ισόγειο, θα υπάρχει «Σημείο υποδοχής ΑμεΑ», για τα άτομα με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Ο δημοτικός υπάλληλος που θα παρευρίσκεται εκεί θα ενημερώνει τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ο οποίος για λόγους διαφάνειας και συνοδευόμενος από μέλος της εφορευτικής επιτροπής, θα κατεβαίνει στον πολίτη για να ασκήσει ο τελευταίος το εκλογικού του δικαίωμα, τηρώντας όλα τα μέτρα για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Παραλαβή εκλογικού υλικού
Η παράδοση των σάκων με το εκλογικό υλικό στους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Γυμναστήριο του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών στην οδό Άννης Τριανταφυλλίδου 2 και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Που ψηφίζω;
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν από τους πίνακες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου, του Διοικητηρίου και του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών με ένα κλικ στο εικονίδιο «Μάθε που ψηφίζεις», βλέπουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.