Ο Δ.Σερρών φωτίστηκε στα πορτοκαλί για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Δ.Σερρών πορτοκαλί Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας
- Διαφήμιση -

Ο Δ.Σερρών φωτίστηκε στα πορτοκαλί για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Με πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε συμβολικά το Δημαρχείο Σερρών, το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

- Διαφήμιση -

Η 30η Μαΐου θεσπίστηκε το 2009, ως Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία(MSIF) και γιορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ως τακτικό μέλος της MSIF, αλλά και της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας (EMSP), συμμετέχει στον εορτασμό αυτόν.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού και η επίτευξη της μεγαλύτερης κατανόησης μέσω της σωστής ενημέρωσης, για αυτή τη χρόνια πάθηση, καθώς και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πασχόντων, αλλά και των οικογενειών τους.

Ο Δήμος Σερρών και φέτος συμμετείχε στη δράση της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, καθώς στηρίζει τις πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, ενθάρρυνσης των πολιτών για πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.