Νέο Δ.Σ. στην Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος για τη διετία 2024-2026 – Εξελέγη ο Σερραίος Αντώνης Σιάρκος

siarkos
- Διαφήμιση -

Νέο Δ.Σ. στην Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος για τη διετία 2024-2026 – Εξελέγη ο Σερραίος Αντώνης Σιάρκος

Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΕΒ για τη διετία 2024-2026

- Διαφήμιση -

Νέος Πρόεδρος ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου από τη Βέροια

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 28 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για την διετία 2024-2026, η σύνθεση του οποίου, ύστερα από τη συγκρότηση σε σώμα, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Ηλ. Μάρκου

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαράλαμπος Χατζηεμμανουήλ

ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Παπαδογιάννης

ΜΕΛΗ: Ευθαλία Βουδούρη

Δημήτριος Πολύχρονος

Αντώνιος Σιάρκος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου του Νικολάου γεννήθηκε στη Βέροια το 1981. Το 2002 αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, γνωρίζει άριστη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και του Διαδικτύου, της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας.

Εργάστηκε από το 2002 στα «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Ουσουλτζόγλου Νίκος Α.Ε.» ως υπεύθυνος ελέγχου, συντονισμού και διοίκησης της βιομηχανίας. Το 2004, με την έναρξη επαγγέλματος ως οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Ένωση Επιμελητηρίων Κεντρικής Μακεδονίας ως υπεύθυνος οργάνωσης, συντονισμού και υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση «Γ & Π ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ Α.Ε.», με έδρα τη Βέροια. Συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ. της ΠΕΕΕΒ από το 2018 καθώς και στης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος από το 2021.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.