Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχεται και το πορτοκαλί τιμολόγιο – Τι αλλάζει στο νυχτερινό

timologio
- Διαφήμιση -

Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχεται και το πορτοκαλί τιμολόγιο – Τι αλλάζει στο νυχτερινό

Θα ανακοινωθεί πακέτο μέτρων ως αντιστάθμιση στο οξυμένο πρόβλημα των περικοπών πράσινης ενέργειας – Η έλλειψη έξυπνων μετρητών το βασικό εμπόδιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να «μπει στη ζωή» και το τέταρτο σκέλος της χρωματιστής παλέτας τιμολογίων μετά τα πράσινα, κίτρινα και μπλε.

- Διαφήμιση -

Ο λόγος γίνεται για τα πορτοκαλί ή δυναμικά τιμολόγια, που εσχάτως έχουν βρεθεί υψηλά στην ατζέντα του υπουργείου ως ένα μέτρο αντιστάθμισης στο οξυμένο πρόβλημα των περικοπών «πράσινης» ενέργειας, αλλά και της μεγάλης ανισορροπίας των τιμών ενέργειας μέσα στη μέρα.

Σύμφωνα με ανώτατες πηγές του ΥΠΕΝ, η πρόθεση του υπουργείου είναι να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στην ανακοίνωση ενός «πακέτου» μέτρων που θα περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις προκειμένου να καταστούν λειτουργικά τα πορτοκαλί τιμολόγια με ορίζοντα το φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.