Συνεργασία του Δ.Βισαλτίας με την AVsoft: μια δέσμευση που γίνεται πράξη

Συνεργασία του Δ.Βισαλτίας με την AVsoft
- Διαφήμιση -

Συνεργασία του Δ.Βισαλτίας με την AVsoft: μια δέσμευση που γίνεται πράξη

Η αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκαλούν τα ζώα συντροφιάς που -για διάφορους λόγους- εγκαταλείφθηκαν σε πολλές περιοχές του Δήμου Βισαλτίας ήταν μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής της κυρίας Βάνας Πλιάκου.

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο αυτό, ακολουθώντας τα όσα ορίζει ο νόμος 4830/2021, για το «Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ», η Δημοτική αρχή, με αίσθημα ευθύνης, κίνησε άμεσα όλες τις διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την ανάληψη των καθηκόντων της, δρομολόγησε την υλοποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης που εκπόνησε.

Συνεργασία του Δ.Βισαλτίας με την AVsoftΗ πρώτη φάση ξεκίνησε με την υπογραφή σύμβασης και την ανάθεση της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στην επιχείρηση AVsoft της κυρίας Πασχαλίας Αυγέρη και σήμερα 20/05/2024 επιθεωρήθηκε και εγκρίθηκε το μέσο (όχημα) και ο τρόπος με το οποίο θα γίνεται η περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.