Σταδιακή μετατροπή των επιχορηγήσεων σε φθηνά αγροτικά δάνεια που… βάζουν δύσκολα στις εκμεταλλεύσεις

AGROTIKA DANEIA
- Διαφήμιση -

Σταδιακή μετατροπή των επιχορηγήσεων σε φθηνά αγροτικά δάνεια που… βάζουν δύσκολα στις εκμεταλλεύσεις

Την ανάπτυξη ενός νέου χρηµατοδοτικού εργαλείου για τη στήριξη του γεωργικού εισοδήµατος ή την αποζηµίωση από κινδύνους για τους οποίους δεν υπάρχει απαίτηση υποχρεωτικής ασφάλισης, επεξεργάζονται οι διαχειριστικές µε βάση τα όσα διηµείφθησαν κατά τη διάρκεια της 3ης Επιτροπής Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ την περασµένη Πέµπτη 23 Μαΐου.

- Διαφήμιση -

Αν και δεν έγιναν γνωστές πολλές λεπτοµέριες επί αυτού, καθώς βρίσκεται σε στάδιο µελέτης, φαίνεται πως πρόκειται για κάποιου είδους εγγυηµένης ή επιδοτούµενης δανειοδότησης, η οποία θα παρέχεται σε αγρότες που λόγω κινδύνων αγοράς ή καταστροφών στην παραγωγή τους παρουσιάζουν µείωση στο αγροτικό τους εισόδηµα.

Ιδανική συνταγή καταστροφής

Βέβαια, το να είναι κάποιος αγρότης ζηµιωµένος από την παραγωγή του και να εποµίζεται ταυτόχρονα δάνειο, το οποίο φυσικά θα πρέπει να αποπληρώσει σε βάθος χρόνου µοιάζει µε ιδανική συνταγή καταστροφής για τις εκµεταλλεύσεις, όσα κίνητρα και να προσφέρονται για τη χρηµατοδότηση.

Γιώργος Κοντονής

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.