Β.Μητλιάγκα: Τι παραλάβαμε και ποιες ενέργειες κάναμε για το “νέο κολυμβητήριο” – Βίντεο

Μητλιάγκα: Τι παραλάβαμε ενέργειες που κάναμε νέο κολυμβητήριο
- Διαφήμιση -

Β.Μητλιάγκα: Τι παραλάβαμε και ποιες ενέργειες κάναμε για το “νέο κολυμβητήριο”

Με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε η παράταξη Χρυσάφη κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Σερρών, η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα, ανέφερε όλο το ιστορικό για το “νέο κολυμβητήριο”, από το 2019 έως σήμερα. 

- Διαφήμιση -

Η Δήμαρχος άσκησε κριτική στην Διοίκηση Χρυσάφη κατηγορώντας την για παραλείψεις και καθυστερήσεις που έθεσαν σε κίνδυνο το έργο, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως το “τέρας” της γραφειοκρατίας δυσκόλεψε σημαντικά την εξέλιξη του έργου.

Η κα Μητλιάγκα παρουσίασε τις ενέργειες που έκανε η σημερινή Δημοτική Αρχή από την 1η Ιανουαρίου 2024 μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε πως δεν είναι σε θέση να δώσει ακόμη χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους της.

Να σημειώσουμε πως κατά την έναρξη της Ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη του Αλέξανδρου Χρυσάφη αποχώρησε καταγγέλλοντας “μη τήρηση νομιμότητας” επί της διαδικασίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση της Δημάρχου:

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.