Σαχινίδης από τις Σέρρες «Η χώρα έχει ανάγκη από ποιοτικές και καλά αμειβόμενες μόνιμες θέσεις εργασίας»

Σαχινίδης από Σέρρες «Η χώρα έχει ανάγκη από καλά αμειβόμενες μόνιμες θέσεις εργασίας»
- Διαφήμιση -

Σαχινίδης από τις Σέρρες «Η χώρα έχει ανάγκη από ποιοτικές και καλά αμειβόμενες μόνιμες θέσεις εργασίας»

Στις Σέρρες βρέθηκε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, συναντήθηκε με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου και συζήτησε για τα προβλήματα των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Εκεί ανέπτυξε τις θέσεις και προτάσεις του Κινήματος αλλά και τις λύσεις που προκρίνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες.

Σαχινίδης από Σέρρες «Η χώρα έχει ανάγκη από καλά αμειβόμενες μόνιμες θέσεις εργασίας»Στη συνέχεια ο Φίλιππος Σαχινίδης είχε τη χαρά να συναντηθεί με τη Δήμαρχο Σερρών, Βαρβάρα Μητλιάγκα και να συνομιλήσουν για τα προβλήματα του Δήμου Σερρών αλλά και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής. Συζήτησαν για τις ελλείψεις σε υποδομές, την ερημοποίηση της υπαίθρου και την ανάγκη για περιφερειακές πολιτικές που θα ενισχύσουν τις αναπτυξιακές προοπτικές της κάθε περιοχής.

Σαχινίδης από Σέρρες «Η χώρα έχει ανάγκη από καλά αμειβόμενες μόνιμες θέσεις εργασίας»Η περιοδεία του στις Σέρρες έκλεισε με τη συνάντηση στο ξενοδοχείο Philippos Xenia όπου εκεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να βρεθεί με αρκετούς φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, να συζητήσει για τις Ευρωεκλογές και να αναλύσει το πλάνο του ΠΑΣΟΚ και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε σημείο της ομιλίας του ο Φίλιππος Σαχινίδης «Το ζητούμενο για να μπορέσει η κοινωνία να αντέξει στη επόμενη κρίση, όταν έρθει, είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας σε κλάδους ανταγωνιστικούς που αντέχουν.
Η χώρα έχει ανάγκη από ποιοτικές και καλά αμειβόμενες και όχι από χαμηλόμισθες και πρόσκαιρες θέσεις εργασίας.»

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.