Σέρρες – Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills Camp (βίντεο)

Σέρρες - Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills Camp
- Διαφήμιση -

Σέρρες – Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills Camp

Σέρρες - Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills Camp

- Διαφήμιση -

Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα: “Καλωσορίζουμε στην πόλη μας, το « », το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με την . Ως Δήμος Σερρών είμαστε κοντά σε όλους τους συλλόγους & στις προσπάθειες που κάνουν για να προωθήσουν τον αθλητισμό, μια υγιή ενασχόληση για τα παιδιά. Θέλουμε να καταστήσουμε τις Σέρρες, αθλητικό τουριστικό προορισμό. Άλλωστε η πόλη μας έχει μια μεγάλη παράδοση σε πάρα πολλούς τομείς του αθλητισμού & ελπίζουμε να συνεχιστεί & στο μέλλον.”

Σέρρες - Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills CampΠρεσβευτής αναπτυξιακού προγράμματος της Βαλένθια κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος:
“Δηλώνω εντυπωσιασμένος από την διοργάνωση στην πόλη των Σερρών & από τον τρόπο που «αγκαλιάστηκε» το Camp. Το επίπεδο των προπονητών είναι καταπληκτικό, κορυφαίο & είμαι ικανοποιημένος, καθώς οι γονείς μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, γι’ αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Δήμο Σερρών, καθώς δεν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις & ζηλεύω πραγματικά που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο & στην Αθήνα, δηλαδή ένας πολυχώρος για τα παιδιά μας. Χαίρομαι που εδώ στις Σέρρες, ο Δήμος είναι κοντά στο « », & τον ευχαριστούμε πολύ.”

Σέρρες - Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills CampΔιευθυντής & προπονητής της Ακαδημίας της Βαλένθια κ. Χουάνχο Ρόχο: “Είναι πολύ σημαντικό, που έχω βρει ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τις ίδιες αξίες που πρεσβεύουν η Βαλένθια & η Ακαδημία & «μοιραζόμαστε» το πάθος που έχουμε για μπάσκετ. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε ανθρώπους & συνεργάτες, που έχουν την ίδια κουλτούρα με τους ανθρώπους της Βαλένθια. Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία εδώ στις Σέρρες, προκειμένου στο μέλλον να διεξαχθεί μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.”

Σέρρες - Εντυπωσιασμένοι οι υπεύθυνοι του Valencia Basketball Skills CampΥπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού & Επικοινωνίας του Ομίλου , κ. Λιάνα Κάντζα: “Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες & σε όσους είχαν την ιδέα να γίνει πράξη το « ». Χαιρόμαστε που πραγματοποιούνται αυτές οι διοργανώσεις, γι’ αυτό & στηρίζουμε την εν λόγω διοργάνωση.”

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.