Στις Σέρρες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ (17-20 ετών) – Βίντεο

Στις Σέρρες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ (17-20 ετών)
- Διαφήμιση -

Στις Σέρρες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ (17-20 ετών) 

Η ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ), διοργανώνει μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ (17-20 ετών) στις Σέρρες, το Σάββατο 11/5, στις 10:00 το πρωί και στις 16:00 το απόγευμα.

- Διαφήμιση -

Οι αγώνες αποτελούν συνδιοργάνωση του πολυαθλητικού συλλόγου ΜΓΣ Πανσερραϊκός και ΜΓΣΠ-ΑμεΑ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, της Αντιπεριφέρειας Σερρών και του Δ.Σερρών.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε τόσο η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, δήλωσαν περήφανοι αρωγοί της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Στέφανος Φασιάς και ο Έφορος Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος. 

Η Έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑμεΑ Θωμαή Θεοδωρίδου, καθώς και όλοι οι συνδιοργανωτές απηύθυναν κάλεσμα προς τους Σερραίους, να παρακολουθήσουν το σημαντικό αθλητικό γεγονός και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες αθλητές.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.