Ξεκινά η διανομή των διατακτικών επιταγών στο Δήμο Σερρών

διανομή διατακτικών επιταγών Δ.Σερρών για την εορτή του Πάσχα Δ.Σερρών διανομή διατακτικών επιταγών εορτή των Χριστουγέννων Δήμος Σερρών ευπαθείς Δημότες -serrespost
- Διαφήμιση -

Ξεκινά η διανομή των διατακτικών επιταγών στο Δήμο Σερρών

Εν όψει της εορτής του Πάσχα 2024 και έχοντας υπόψη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Σερρών, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Προστασίας θα προχωρήσει στη διανομή διατακτικών επιταγών, για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας.

- Διαφήμιση -

Η παραλαβή των διατακτικών επιταγών από τους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26-04-2024 και την Δευτέρα 29-04-2024 κατά τις ώρες 09:00 πμ.-13:00, από το γραφείο 124 του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Κατά την παραλαβή των διατακτικών από τους δικαιούχους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους, στην  περίπτωση που η διατακτική παραληφθεί αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει  από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.