Επίσκεψη της υποψηφίας Ευρωβουλευτού κ. Φλέσσα και του Διοικητού του 10ου Συντάγματος ΠΖ στον Μητροπολίτη Σερρών

Β.Φλέσσα & Διοικητής 10ου Συντάγματος ΠΖ Μητροπολίτη Σερρών
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη της υποψηφίας Ευρωβουλευτού κ. Φλέσσα και του Διοικητού του 10ου Συντάγματος ΠΖ στον Μητροπολίτη Σερρών

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο επισκέφθηκε, σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024, στις 11:00 το πρωΐ, η υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Βίκυ Φλέσσα, στο πλαίσιο της περιοδείας της στον Νομό Σερρών.

- Διαφήμιση -

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε την κ. Φλέσσα, στο Επισκοπείο Σερρών, συνοδευόμενη από τον πρώην Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαιδεύσεως Κ. Μακεδονίας κ. Γ. Καρατάσιο, την Διευθύντρια του 3 ου Γυμνασίου Σερρών κ. Χ. Αραπάκη και την Δημοσιογράφο Σερρών κ. Δ. Μετόκη και συζήτησε μαζί τους ζητήματα επικαιρότητος.

Β.Φλέσσα & Διοικητής 10ου Συντάγματος ΠΖ Μητροπολίτη ΣερρώνΗ κ. Φλέσσα ευχαρίστησε εγκαρδίως τον σεπτό Ποιμενάρχη της Εκκλησίας των Σερρών για την εγκάρδια δοχή και φιλοξενία, καθώς και για τις πολύτιμες σκέψεις του και τον γόνιμο διάλογο.

Β.Φλέσσα & Διοικητής 10ου Συντάγματος ΠΖ Μητροπολίτη ΣερρώνΤέλος, ο Σεβ. κ. Θεολόγος, προσέφερε στην κ. Φλέσσα και στους λοιπούς επισκέπτες, σε ανάμνηση της συναντήσεως, επετειακό πινάκιο, διασώζον την εξέχουσα και εμβληματική προσωπικότητα του μεγάλου Σερραίου Αρχιστρατήγου και πρωτεργάτου της εθνικής παλιγγενεσίας στην μαρτυρική Μακεδονία, Εμμανουήλ Παπά, καθώς και εκδόσεις της Σερραϊκής Εκκλησίας.

Ακολούθως, στις 12:00 το μεσημέρι, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Επισκοπείο Σερρών, ο Διοικητής του 10 ου Συντάγματος ΠΖ κ. Αδάμ Σαρρής, με αφορμή την οσονούπω αποχώρησή του από την Διοίκηση του Συντάγματος και την μετάταξή του στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου Θεσσαλονίκης (Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ.).

Β.Φλέσσα & Διοικητής 10ου Συντάγματος ΠΖ Μητροπολίτη ΣερρώνΟ κ. Σαρρής αφού ευχαρίστησε, με βαθειά συγκίνηση, τον Σεβασμιώτατο, για την συνεργασία και τη διαχρονική πατρική του αγάπη, του προσέφερε ως δώρο ένα ιστορικό κειμήλιο του 10 ου Συντάγματος ΠΖ, έναν αυθεντικό στρατιωτικό φανοστάτη, προερχόμενο από το αμυντικό συγκρότημα του Οχυρού Ρούπελ.
Β.Φλέσσα & Διοικητής 10ου Συντάγματος ΠΖ Μητροπολίτη ΣερρώνΟ Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλως ιδιαιτέρως τον κ. Σαρρή, για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του προς την τοπική Εκκλησία και τον Ποιμενάρχη Της, η οποία εκφράσθηκε και με την δωρεά του σπανίου αυτού κειμηλίου, προς μόνιμη φύλαξη και έκθεση στο Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο «Ψυχής Άκος» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Β.Φλέσσα & Διοικητής 10ου Συντάγματος ΠΖ Μητροπολίτη Σερρών

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος, επαίνεσε εγκαρδίως τον κ. Συνταγματάρχη για την διετή (2022-2024) σεμνοπρεπή, ουσιαστική και καρποφόρο υπηρεσία του στην Διοίκηση του ενδόξου Συντάγματος των Σερρών, ευχόμενος την εξ ύψους ενίσχυση και ευλογία του αγίου Θεού στην ανάληψη των νέων υψηλών καθηκόντων του στην Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ. Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.