ΑΝΕΣΕΡ: Εκδήλωση στα πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

ΑΝΕΣΕΡ: «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΑΝΕΣΕΡ - Ενημέρωση δικαιούχων προκήρυξης LEADERCLLD ΑΝΕΣΕΡ: Έγκριση 4.690.000€ για το Leader ΑΝΕΣΕΡ - LEADER: 54 αιτήσεις στήριξης για χρηματοδότηση προϋπολογισμού 13,5 εκ € ΑΝΕΣΕΡ για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Ν. Σερρών ΑΝΕΣΕΡ - Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης για παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα ΑΝΕΣΕΡ - ημερίδα ποδηλατικός τουρισμός Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών Α.Ε ανέργων πρόγραμμα κατάρτισης-serrespost
- Διαφήμιση -

ΑΝΕΣΕΡ: Εκδήλωση στα πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο διερμηνείας του δήμου Αμφίπολης στην Αμφίπολη Σερρών ενημερωτική εκδήλωση / συνάντηση στα πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» με θέμα «Εμπλουτισμός Τουριστικού Προϊόντος και Δημιουργία Φορέα Διαχείρισης».

- Διαφήμιση -

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α και την Αναπτυξιακή Δράμας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των φορέων της περιοχής που συμμετέχουν στο Σχέδιο αναφορικά με την πρόοδο υλοποίησης του σχεδίου και την πρόταση για τη δημιουργία φορέα διαχείρισης.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, των οποίων οι περιοχές αποτελούν περιοχές παρέμβασης του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας, καθώς και οι προϊστάμενοι υπηρεσιών από Εφορίες Αρχαιοτήτων και Διευθύνσεις / Γραφεία Πολιτισμού και Τουρισμού.

Το διατοπικό Σχέδιο Συνεργασίας «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» αποτελεί ένα εμβληματικό έργο συνεργασίας για την από κοινού ανάπτυξη της περιοχής ανάμεσα στον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων, την πεδιάδα της Δράμας και τον αρχαιολογικό χώρο Αμφίπολης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στα πλαίσια του Υπομέτρου 19.3 των Τοπικών Προγραμμάτων CLLD/LEADER με συντονιστή εταίρο την Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Ε. και τη συμμετοχή της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.