Μεγάλη Τρίτη κρίνονται οι πληρωμές eco-schemes και συνδεδεμένων.

πληρωμές
- Διαφήμιση -

Μεγάλη Τρίτη κρίνονται οι πληρωμές eco-schemes και συνδεδεμένων.

Μία µόλις εβδοµάδα έχουν µπροστά τους οι διοικητικοί του Οργανισµού Πληρωµών για να ολοκληρώσουν τους σχετικούς ελέγχους προκειµένου να γίνουν πράξη οι επανειληµµένες δεσµεύσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για πιστώσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ για συνδεδεµένες ενισχύσεις, eco-schemes και υπόλοιπα ενιαίας από το 2014 πριν από το Πάσχα.

Μεγάλη Τρίτη μέρα κρίσεως για πληρωμές συνδεδεμένων eco-schemes και εκκρεμών

- Διαφήμιση -

Ωστόσο, οι πληροφορίες, που κάνουν λόγο για κωλυσιεργία από την πλευρά των τεχνικών συµβούλων, ανησυχούν τους αγρότες και εντείνουν την αγωνία τους για την έγκαιρη έκβαση της διαδικασίας.

Επί του πρακτέος, πάντως, το δρόµο για την έγκριση των πληρωµών των άµεσων ενισχύσεων (Αποσυνδεδεµένων και Συνδεδεµένων, αλλά και των ειδικών µέτρων στήριξης στα Μικρά Νησιά του Αιγαίου) άνοιξε η σχετική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ, που υπεγράφη στα µέσα της περασµένης εβδοµάδας και φαίνεται να διευκολύνει την ολοκλήρωση του έργου της διοικητικής µηχανής στην ώρα της, καθορίζοντας ότι το ποσοστό του δειγµατοληπτικού ελέγχου των αιτήσεων πρέπει να είναι στο ένα τοις χιλίοις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.