Συνάντηση της Δημάρχου Σερρών με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ – βίντεο

Συνάντηση Δημάρχου Σερρών με Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ
- Διαφήμιση -

Συνάντηση της Δημάρχου Σερρών με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ – βίντεο

Σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024, η συνάντηση της Δημάρχου Σερρών κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα, με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Νομού Σερρών.

- Διαφήμιση -

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Σερρών, με κύριο αίτημα του Σωματείου να αποτελεί η μεταστέγαση της Υπηρεσίας στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο Πυροσβεστικό Σταθμό των Σερρών.

Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων για την επίσκεψή τους, έδειξε ενδιαφέρον για το αίτημα που κατατέθηκε και δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου, το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Σερρών. Η συμβολή των διασωστών είναι πολύτιμη στη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής. Με τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, συζητήσαμε θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Υπηρεσίας στις Σέρρες, καθώς υπάρχει αίτημα από το Σωματείο για μεταστέγαση του ΕΚΑΒ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, μόλις “απελευθερωθεί” το παλιό κτήριο, μιας και κατασκευάζεται ο νέος Πυροσβεστικός Σταθμός. Το αίτημα το έχουμε συζητήσει, θα κατατεθεί και επισήμως στο Δημοτικό Συμβούλιο και είμαστε θετικοί στην μεταστέγαση του ΕΚΑΒ, επ’ ωφελεία των πολιτών, εφόσον ληφθεί θετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Θεοφάνης Παπαευστρατίου, αναφέρθηκε στα λειτουργικά προβλήματα του κτηρίου του ΕΚΑΒ, καταθέτοντας το αίτημα της μεταστέγασης. Συγκεκριμένα τόνισε: «Το νυν κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, το οποίο ανήκει στο Δήμο Σερρών, βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, σε ένα κομβικό σημείο που θα μας επιτρέπει να επιχειρούμε προς διάφορες κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να μειώνουμε πάρα πολύ σημαντικά το χρόνο άφιξης στον ασθενή που έχει ανάγκη. Επίσης, τα ασθενοφόρα θα βρίσκονται κάτω από στέγαστρο και δεν θα είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες».

Στη συνάντηση του Προέδρου των εργαζομένων με τη Δήμαρχο Σερρών, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Αναστάσιος Τσιφτελίδης και το μέλος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ιωάννης Μασλαρινός.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.