Συναντήσεις Κ.Καραμανλή με Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους του Νομού

Συναντήσεις Κώστα Καραμανλή με Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους του Νομού
- Διαφήμιση -

Συναντήσεις Κώστα Καραμανλή με Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους του Νομού

Ο πρώην Υπουργός Κώστας Καραμανλής μετά τη σειρά συναντήσεων που πραγματοποίησε, δήλωσε:
Η ημέρα σήμερα ξεκίνησε με δύο πολύ παραγωγικές συναντήσεις εργασίας με τους Δημάρχους, Ηράκλειας, Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη και Σιντικής, Γιώργο Τάτσιο.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τις ανάγκες που υπάρχουν στους Δήμους και να σχεδιάσουμε τις πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουμε από κοινού το επόμενο διάστημα.

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια είχα την τιμή να επισκεφτώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Μακάριο και να ενημερωθώ για το σημαντικό κοινωνικό έργο της Μητρόπολης, στο οποίο είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες.

Συναντήσεις Κώστα Καραμανλή με Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους του Νομού

Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρη Νότα, όπως πάντα σε πολύ ζεστό κλίμα.
Η συνεργασία μας άλλωστε και με τους δύο είναι πάντα πολύ στενή και αποφέρει καρπούς για τον τόπο μας.

Συναντήσεις Κώστα Καραμανλή με Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους του ΝομούΤην προηγούμενη τετραετία είχαμε την ευκαιρία να αναλάβουμε πολλές πρωτοβουλίες και να δρομολογήσουμε σημαντικά έργα υποδομών που είχε ανάγκη ο Νομός μας, πολλά από τα οποία έχουν ήδη υλοποιηθεί, ενώ άλλα βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.
Με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας, συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.