Η ΠΚΜ στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

Η ΠΚΜ στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο
- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

Στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, τη “Seatrade Cruise Global”, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Η κοινή προσπάθεια των φορέων για ακόμα μια φορά έφερε πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη.

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, με εκπροσώπους εταιρειών, επαγγελματίες και τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Η ΠΚΜ στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

Η Θεσσαλονίκη έχει ήδη μπει στον χάρτη της κρουαζιέρας. Στόχος μας πλέον είναι να αυξήσουμε τη δραστηριότητα του homeporting καθώς και τον μέσο χρόνο παραμονής των επιβατών στην πόλη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία συμμετείχε στην έκθεση ως επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.