Για τις 30 Απριλίου έχει μετακινηθεί το ορόσημο πληρωμών των αγροτών

ορόσημο πληρωμών των αγροτών
- Διαφήμιση -

Για τις 30 Απριλίου έχει μετακινηθεί το ορόσημο πληρωμών των αγροτών

Όλο και πιο συχνά επαναλαµβάνει τις τελευταίες ηµέρες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τη δέσµευσή του για την πληρωµή των 425 εκατ. ευρώ που αφορούν τα οικολογικά σχήµατα, µαζί µε τις συνδεδεµένες ενισχύσεις ύψους 245 εκατ. ευρώ, αλλά και κάποιες από τις εκκρεµότητες της περσινής χρονιάς πριν από το Πάσχα. Σε αυτή τη βάση, το ηµερολόγιο των πληρωµών δείχνει την

- Διαφήμιση -

Η εντολή Αυγενάκη προς τους υπεύθυνους των πληρωµών και προς πάσα κατεύθυνση είναι σαφής: Να γίνουν οι διασταυρώσεις των στοιχείων, οι απαραίτητοι έλεγχοι και ό,τι άλλο απαιτείται µέσα στις επόµενες δύο εβδοµάδες, ούτως ώστε να βγει µια «σωστή» πίστωση µέσα στη Μεγάλη Εβδοµάδα. Ζητούµενο για τους αρµόδιους να µην υπάρξουν κανενός είδους εµπλοκές, που θα θέσουν επ’ αµφιβόλω το χρονοδιάγραµµα αλλά και τα ποσά που έχουν λαµβάνειν οι αγρότες, µε τον υπουργό να κάνει ξεκάθαρο ότι σε οποιοδήποτε εµπόδιο προκύψει τις αµέσως επόµενες ηµέρες, θα αντιδράσει άµεσα και θα λάβει µέτρα προκειµένου να µην αφήσει τους παραγωγούς απλήρωτους. Χαρακτηριστική η φράση του υπουργού πως «υπάρχει συνέπεια ως προς τις ηµεροµηνίες που έχουν τεθεί».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.